Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζεται με επιτυχία μια "διαφορετική περιβαλλοντική επένδυση"

 http://www.syndesmosdp.gr/share/photos/news/Syndesmos-50b75f317da221.26425395.jpg

 
Συνεχίζουν να γνωρίζουν μεγάλη ανταπόκριση οι συμμετοχικές δράσεις με περιβαλλοντικό υπόβαθρο, που προωθεί ο ΠΕΣΥΔΑΠ. Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής ενημέρωσης, που στοχεύει στην ανάδειξη θεμάτων που σχετίζονται με το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου 40 μαθητές του ΕΠΑΛ Κορυδαλλού....

Το ενδιαφέρον των νεαρών συμπολιτών μας για.... το περιβάλλον ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, με αποτέλεσμα να συμμετέχουν ενεργά στις εισηγήσεις του ειδικού συμβούλου του ΠΕΣΥΔΑΠ Δημήτρη Μπανούση. 

Ήδη στο πρόγραμμα περιβαλλοντικής ενημέρωσης έχουν συμμετάσχει δεκάδες σχολικές μονάδες, ενώ έχουν προγραμματιστεί πολλές επισκέψεις μέχρι το τέλος της σχολικής περιόδου, με την ανταπόκριση να είναι μοναδική για τα δεδομένα της τοπικής αυτοδιοίκησης. 
 
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γρηγόρης Γουρδομιχάλης σε δήλωση του τόνισε ότι ο ΠΕΣΥΔΑΠ ως πιστοποιημένος φορέας περιβαλλοντικής εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα συνεχίσει την δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των μαθητών, παρά το "φρένο" που βάζει το Ελεγκτικό Συνέδριο στην κάλυψη του κόστους των μετακινήσεων από τον Σύνδεσμο, καθώς και ότι προγραμματίζει ενημερωτικές συναντήσεις εκπαιδευτικών ανά δήμο για τα περιβαλλοντικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: