Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Επίσκεψη στην Αμμόχωστο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Αμμοχώστου



Στα πλαίσια της μεγάλης αντικατοχικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου 2011 στην Αμμόχωστο, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής επισκέφθηκε με δικά του έξοδα την Κύπρο, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Αμμοχώστου κ. Αλέξη Γαλανού.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μεταξύ άλλων περιλάμβανε πορεία από την εκκλησία του Αγ. Μόδεστου προς το οδόφραγμα της Δερύνειας, 300 μέτρα από τα τούρκικα φυλάκια, όπου άρχισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ηρώων της τουρκικής εισβολής του 1974, αλλά και των 13 θυμάτων της πρόσφατης τραγωδίας στο Μαρί.
Ακολούθως, στο πολιτιστικό κέντρο Αμμοχώστου συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια.
Η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου έκλεισε με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Για οργανωμένο σχέδιο πυρκαγιών μιλάνε οι πάντες στο νησί


 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜAΡΧΟ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σε πλήρη ετοιμότητα βρέθηκαν ευτυχώς για την Σαλαμίνα η πυροσβεστική υπηρεσία οι εθελοντές του νησιού καθώς και η δημοτική αρχή….  ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που με αυτοθυσία και ξενύχτη  προσπαθούν να κρατήσουν την Σαλαμίνα ζωντανή  από τους τυχοδιώκτες εμπρηστές ….
Πολλά ακούγονται και δεν θα θέλαμε να είναι πραγματικότητα  εμείς προσπαθούμε να πάρουμε όποια πληροφορία γύρω από το θέμα των πυρκαγιών

Δεν μπορούμε ούτε υποψίες ούτε φήμες να στηρίξουμε πάντως ένα είναι γεγονός όλα αυτά είναι δύσκολο να είναι τυχαία!
 
http://anargiros4.blogspot.com/

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Δύσκολη η σημερινή μέρα για πολλούς στο δήμο




 
Σήμερα ξεκινά o έλεγχος από τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης και αφορά την οικονομική διαχείριση και των δυο προ - Καλικρατικών δήμων Σαλαμίνος και Αμπελακίων !!!



Αναμένουμε μεγάλες αποκαλύψεις αν λάβουμε υπόψιν μας τις αναφορές δημοτικών συμβούλων και του απερχόμενου σχετικά με το μέγεθος της μαύρης οπής του Δήμου Αμπελακίων .....